bama

Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Brokkolini har på rekordtid blitt en folkefavoritt. På få år har salget av brokkolini økt med over 1500 prosent! – Brokkolini har på rekordtid gått fra å være et nisjeprodukt til å bli... Les mer »
ratt subaru

3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 31 prosent at de planlegger å ha bilferie i Norge i sommer. – Det er flere enn tilsvarende undersøkelse i fjor, og økningen er... Les mer »
gulrøtter

4. april er gulrotens dag

Det er mye god gulrot som selges og distribueres i Norge, og felles for de fleste er at de følger kvalitetsstandarden NS 2832, som angir hva du kan forvente av gulrota du... Les mer »
ringnes

Solo – Norges sprekeste 90-åring

Solo, en av Norges mest kjente og kjære merkevarer, fyller 90 år. I flere tiår har den gule brusen vært en selvskreven del av norske påsketradisjoner og skapt glede og god stemning... Les mer »
hus vinter

Stor skadeøkning i fjor: Slik stenger du hytta etter påske

I fjor økte antallet hytteskader med 23 prosent. – Hytteskadene kostet mer enn 1,3 milliarder kroner. Det sier fagsjef i Frende Forsikring, Lill Cecilie Bjørndal Klementsen. I 2023 ble det meldt inn... Les mer »
norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp: Svært rolig påske for de frivillige i beredskap

Norsk Folkehjelps frivillige har hatt ei svært rolig påske, med kun 13 leteaksjoner. – Det viser at folk er flinke til å planlegge påsketuren godt, sier rådgiver for førstehjelp og redningstjeneste i... Les mer »
is vann

Advarer: – Våris kan være kritisk!

Når vårsolen skinner og temperaturene svinger kraftig får vi det som kalles våris og det kan være svært lumskt og utfordrende. – Drastiske temperatursvingninger gjør at isen kan være usikker, sier president... Les mer »
ungdom helse

Tipsene for å lykkes med datingen: – Hold motet oppe og vær ærlig!

Å finne den perfekte partneren kan være utfordrende, for hva om daten din faktisk bare er opptatt av katter? En fersk undersøkelse fra happn avslører brukernes mest minneverdige og bisarre datingopplevelser.  I... Les mer »
snø

Snøens glitring i påskesola kan avsløre mer enn bare gode skiforhold

Du skulle kanskje tro at snø, av alle ting, er greit å beskrive. Den er kald, hvit og legger seg som et teppe over landskapet. Hva mer er det vel å si... Les mer »
appelsin

Gode grunner til å spise appelsiner i påsken

I Norge importerer vi appelsiner hele året, og ifølge OFGs Frukt- og grøntstatistikk 2023 importerte vi hele 32 382 tonn appelsiner. Per nordmann blir dette i gjennomsnitt rundt 30 appelsiner – drøyt... Les mer »